Over ons

Gespecialiseerd in het op maat maken, leveren en monteren van horren in regio Weesp en omstreken.

Wij zijn twee broers die een passie hebben voor het maken en plaatsen van horren en daarom willen wij u graag helpen om de juiste keuze te maken!

Contact opnemen

Wij zijn twee broers die een passie hebben voor het maken en plaatsen van horren en daarom willen wij u graag helpen om de juiste keuze te maken! Allereerst zullen wij ons even voorstellen; wij zijn Thomas van der Manden en Dennis van der Manden en wonen in Weesp. Beide zijn wij gespecialiseerd in horren en kijken wij graag samen met u naar de juiste keuze voor uw huis. Als u ons heeft benaderd zullen wij als eerst telefonisch of per mail binnen 24 uur contact met u opnemen. Dan plannen wij een afspraak om langs te komen, wanneer wij de opties vanuit een professioneel oogpunt bekijken en inmeten. Aan de hand van de informatie die wij ontvangen tijdens de afspraak zullen wij een passende en vrijblijvende offerte maken. Het is bij ons ook mogelijk om raamdecoratie te bestellen. 

Het is een aanvulling op uw woning en wij zijn hier graag onderdeel van! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

Hordeuren op maat

Wij hebben zowel plissé hordeuren als vaste hordeuren met schopplaat.
Bekijk onze hordeuren

Raamhorren op maat

Voor alle ramen kunnen wij op maat inzet-, klem- en plisséhorren monteren.
Meer over raamhorren

Raamdecoratie

Wij hebben verschillende mogelijkheden met Supplente, Splendid en Day & Night.
Bekijk raamdecoratie