Raamdecoratie

Wij hebben verschillende mogelijkheden met Supplente, Splendid en Day & Night.

Contact opnemen

Contact opnemen

We nemen z.s.m. contact met u op!
Oeps er ging iets mis... Probeer het later opnieuw of mail naar info@horrenopmaat.net

Raamdecoratie

Onze raamdecoratie is geschikt voor elk type raam en/of openslaande deuren. Bijna elk soort raamdecoratie wordt gemonteerd zonder dat wij in de kozijnen moeten boren of schroeven. Wij hebben verschillende mogelijkheden met Supplente, Splendid en Day & Night.

Splendid
Raamdecoratie geïntegreerd in een aluminium frame wat door middel van een magneetband op het kozijn wordt gemonteerd wordt de splendid genoemd. De splendid wordt tussen de glaslatten geplaatst zodat het een geheel is met het kozijn. Verschillende stoffen kunnen gebruikt worden met deze optie. Tijdens uw afspraak kunt u aan de hand van een stoffenkaart keuze maken. 

Ook is het mogelijk om twee stoffen in de splendid te verwerken, vaak worden deze twee stoffen gebruikt als er voor een lichtdoorlatend en verduisterende stof wordt gekozen. Daarom wordt dit ook wel een Day ’n Night genoemd. Standaard RAL kleuren voor het aluminium frame zijn: 7016, 9001, 9005, 9010 en 9016*. Een splendid is al beschikbaar vanaf €246,-.

Supplente
De supplente is een combinatie van raamdecoratie en insectenwering. Een deel is voorzien van plisségaas en het andere deel is voorzien van een stof naar uw keuze. Beide delen zijn omlijst door een aluminium frame en zijn leverbaar in de volgende standaard RAL kleur in: 7016, 9001, 9010 en 9016*. Een splendid is al beschikbaar vanaf €270,-.

*Niet standaard RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Contact opnemen

Bekijk ook

Bekijk onze hordeuren
Bekijk onze raamhorren

Wij komen graag alles persoonlijk toelichten en inmeten bij u aan huis!

Twee broers met een passie voor het maken en plaatsen van horren. Benieuwd naar onze werkwijze? 

Over ons